Bővült a Czékus család Fiat flottája

 

Bővült a Czékus család Fiat flottája

Szeptember 4-én lelt gazdára Szilvásváradon a 13. Fiat modell, amely minden évben a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság felnőtt egyéni győztesének bónusz nyereménye 2009 óta. Czékus Zoltán (Ricola) a második Fiat 500-as Hybridjét nyerte két egymást követő évben. Az autó tényleges átvételét 2022 díjugrató bajnoka, felesége Alexa kíséretében vette át a KB Autoteam Kft. ügyvezetőjétől, Juhász Tibortól.

Szeptember 21-én, szerdán adta át Juhász Tibor ügyvezető az idei Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság fődíját, a Fiat 500 Hybrid modellt a magyar bajnoknak, Czékus Zoltánnak. Az immár kétszeres felnőtt magyar bajnok díjugrató felesége, Dr. Borzi-Czékus Alexa kíséretében vette át az autót a Kiskunhalasi Fiat Márkakereskedésben.  Az autó átesett a hatóságilag szükséges adminisztráción, és forgalomba helyezték azt.

Juhász Tibor egy keretezett fotóval is kedveskedett a győztesnek, ami a Szilvásváradon elért győzelem idején készült a hivatalos díjátadáson, ahol Rémi Gábor régióigazgató, az FCA CEE Kft. (importőr) nevében adta át az új Fiat 500 H modell indító kulcsát. A keretezett fotó mellett, a 25 éves KB Autoteam Kft. ajándékcsomagját is megkapta Czékus Zoltán, felesége, Alexa pedig egy csokor virágot vehetett át az örömteli pillanatokban.

A magyar bajnok Czékus Zoltán ugyanolyan örömmel vette birtokba, immár ténylegesen az 500-ast, mint Szilvásváradon a díjátadón. Jól jött a családban a Fiat 500 Hybrid modell, mondta Zoltán felesége, Alexa. Az előző évben megnyert autó is a család mindennapjaiban áll helyt, és a most átvett Hybrid modell is a közlekedésüket segíti majd – tudtuk meg. Így már két darabosra nőtt a Czékus família Fiat flottája. A KB Autoteam Kft. vezetése ezúttal is gratulált a győzelemhez és balesetmentes közlekedést kívánt az autóhoz.

czekus05
czekus06
czekus07
czekus08
czekus09
czekus10
czekus11
czekus12
czekus13
czekus14
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés