Biztonságban a KB Autoteam Autószervizével

 

Biztonságban a KB Autoteam Autószervizével

Benne vagyunk a nyaralási szezonban. A családok idehaza és külföldön töltik el szabadságukat és jellemzően saját autóval érik el utazási céljukat. Mindig fontos a jármű műszaki állapotának minősége, de különösen az, ha az év pihenéssel töltött időszakában érezzük magunkat biztonságban a közlekedésben is. A KB Autoteam Autószervizének csapata készen áll rövid határidővel átvizsgálni és felkészíteni járművét az utazásra.



Balaskó István, a KB Autoteam Autószerviz vezetője néhány hasznos tanácsa jó támpontot kínál, mire kell figyelni a hosszú utazás előtt. Az érvényes úti okmányok az alap, mert anélkül sok kellemetlenség érheti a járművezetőt, értelemszerűen a vele utazókat. A műszaki vizsga érvényességét, a felelősség biztosítást, külföldi út estén a zöldkártya érvényességét érdemes ellenőrizni. A jármű futóműve, fékrendszerének működése, gumik állapota is alapvető. A különböző folyadékok szintjét ellenőrizzék, az ablakmosó folyadék elegendőségét szintén, amiben jó, ha az erre a célra kifejlesztett bogároldó van. A jármű láthatósága ugyancsak az alapellenőrzés része. Sok kényelmetlenséget okoz egy lámpacsere vagy égő pótlása menetközben. Ide tartozik az irányjelzők, a tolatólámpa és a féklámpa működése is. Ezeket jó, ha még itthon leellenőrizzük. A klíma kényelmi funkció, de a kánikulában életet menthet, ha figyelmesen, kényelmesen akar valaki közlekedni.



A pótkerék rendben léte segítség a nyugodt utazáshoz, és ne felejtsük otthon a kerékszerelő szettet kompresszorral! Utóbbi még a strandfelszerelések levegővel töltésére is alkalmas. Külföldi utazás esetén az autó karosszériájának állapotát nézhetik a határon. Nem csak esztétikailag jobb, ha ép a jármű karosszériája, de elkerülhető a kellemetlen vizsgálódás és sérülési oknyomozás a határon.

A most csak dióhéjban felsorolt alapellenőrzéseket, járműátvizsgálást, folyadékfeltöltéseket egységesen és gyorsan elvégzi szervizcsapatunk. Biztos és nyugodt lehet abban minden ügyfelünk, ha a KB Autoteam felkészült szakemberei vizsgálják át a család autóját, korszerű műszerekkel, akkor a nyaralás alatt is biztonságosan, kényelmesen közlekedhetnek.

Elérhetőség:

KB Autoteam Kft. Autószerviz
Kiskunhalas Keceli út 19-23, 77 429 395
E-mail: kbauto@kbautoteam.hu

KB Autoteam Kft. Karosszériajavító és Fényezőműhely
Kiskunhalas Szabadkai út 33. telefon: 77 423 670
E-mail: karosszeria@kbautoteam.hu
www.kbautoteam.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés