Bajnokság veretlenséggel a cél

 

Bajnokság veretlenséggel a cél

Lassan tizenöt évesek lesznek, tizenkétszer értek el megyei bajnokságot, az idén címvédőként az őszi szezonban valamennyi mérkőzésüket megnyerték és pontveszteség nélkül vezetik a tabellát. Nem vágynak többre, csakhogy sportolhassanak és ha az elsőséggel jár, hát legyen. A magasabb osztályt átengedik, a jó kedvet viszont megtartják. Csak semmi görcs, de annál több kézilabda és évente legalább kétszer vacsorával egybekötött bulit rendeznek. Így foglalhatók össze a KB Autoteam SE péntek esti rendezvényén elhangzott értékelések, amelyek a Kiskunhalasi Lovas és Szabadidő Központ  Nyereg Klubjában történtek.

Farkas Dániel alpolgármester köszöntötte elsőként a megyei listavezető együttest. Kiemelte, hogy példaértékű az összetartás és az eredményesség a csapatban, amelynek középpontjában egy Halason hagyományosan közkedvelt és sikeres sportág áll, a kézilabda. A városvezető elismerő gondolatai mellett a jövőbeni, a kézilabdát is érintő fejlesztésekről szólt. Szavai szerint az utánpótlást erősítő, négy évszakos teremsportokra alkalmas pályát terveznek két óvodában is megvalósítani jövőre és elindult egy ezer főt befogadni képes új sportcsarnok létrehozásának előzetes tervezése. Az alpolgármester sok sikert kívánt az együttes jövőbeni célkitűzéseihez és minden jelenlévőnek a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. által kiadott kiskunhalasi falinaptárt ajándékozott.

Juhász Tibor a KB Autoteam Kft., mint főszponzor nevében mondott köszönetet a csapat idei teljesítménye okán. A cég ügyvezetője a bajnokság megnyerése mellé a tizenöt éves születésnapot méltó módon reprezentáló gálamérkőzést is célul tűzte ki a tavaszi szezonban a lányok elé. E szerint 2017 első felében egy látványtalálkozón, az egykori NB-I-ben szereplő halasi kézilabdásokból összeálló csapattal mérné össze tudását a KB Autoteam SE. "Nem kétséges, hogy a Virág Erika vezette csapatunk lesz a győztes" - mondta a cégvezető. Beszédét befejezvén minden csapattag ajándékcsomagot kapott a vállalkozásától.

Virág Erika értékelt utolsóként. Az edző elmondta, hogy az őszi százszázalékos eredményesség miatt eléggé biztosnak látszik a bajnoki újrázás. Mivel a szezonban a legnagyobb riválisokkal idegenben találkoztak - győztesen elhagyva a pályát -, így tavasszal csak a bajnokság lesz elfogadható, a fő cél pedig a veretlenség. A tréner kihangsúlyozta, hogy továbbra sem kívánnak felsőbb osztályba lépni. Marad a cél a jövőben is az örömkézilabda és ha ebben lehetőség nyílik, a bajnokságok megnyerése.

A vacsora és a zenés táncos est előtt a hagyományos év végi egymásajándékozást is elvégezték, amelynek párosítása a szokásos sorshúzásos módszerrel alakult ki.

KI

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés