Aranyat érő győzelem

 

Aranyat érő győzelem

Nagy lépést tett a KB Autoteam SE a tizenegyedik megyei bajnoki címének megszerzése érdekében vasárnap délután, az utolsó előtti megyei női kézilabda bajnoki fordulóban a Kiskőrös ellen. Hazai környezetben, küzdelmes találkozón győzte le három góllal a nagy riválist Virág Erika csapata. Ezzel egy ponttal többet birtokol az utolsó forduló előtt a második helyezett Lajosmizsével szemben Fiat, tehát ha a Kalocsa együttesével csak döntetlent játszik idehaza jövő vasárnap, már zsebben az újabb halasi arany. KB Autoteam SE - Kiskőrösi NKSZSE 20-17 (10-6)

Virág Erika (edző, KB Autoteam SE): „Elég kevés gól esett, ahogy az a Kőrös ellen lenni szokott. Itt most tényleg a győzelem jelentette számunkra a lényeget. A szépség, a gólarány mellékes szerepet kapott, de azért voltak tetszetős pillanatok. Ez a siker valószínű az újabb aranyat hozza csapatunknak, de ahhoz még legalább döntetlent kell játszanunk egy hét múlva idehaza Kalocsával, ami bőven a teljesíthető kategórián belül van. Várjuk a nézőket és remélem, a tizenegyedik bajnoki címünket ünnepelhetjük május 24-én!”

Czérna János (edző, Kiskőrösi NKSZSE): „Jó mérkőzést játszottunk, ahogy lenni szokott egy rendes szomszédvári rangadón. Igaz most mi nem képviseltük a megszokott játékerőt, ami a visszarendeződéseknél, különösen a mérkőzés második felében erősen megmutatkozott. A kispadon a Halas cseresora is messze erősebb volt. Mindenesetre három góllal kikapni az Autoteam otthonában nem is olyan rossz eredmény figyelembe véve, hogy olyan alapvető problémákkal is küzd csapatunk, mint a rendszeres edzésre járás. Képesek vagyunk egy-egy jó meccsre, mint a mai is volt, de a múlt héten a második Lajosmizsével is ikszeltünk idegenben, csak éppen a folyamatosság hiányzik. Azt hiszem a közönség jól szórakzott és megérdemelten nyert a Halas."

A mérkőzés jegyzőkönyve:

KB Autoteam SE - Kiskőrösi NKSZSE 20-17 (10-6)
Kiskunhalas, Horváth István Sportcsarnok, 2015. május 17. 16 óra, 50 néző
Mérkőzésvezetők: Kapás Krisztián, Palásti László
Hétméteres: 5/3 - 3/3, figyelmeztetés: 3/1, kiállítás: 1/1.
Mérkőzés alakulása: 22.p. 5-5; 29.p. 9-6; 34.p. 13-8; 49.p. 17-11; 53.p. 19-13.

Gólszerzők:

KB Autoteam SE: Csősz Szilvia 2/1, Makai Katalin 3, Kardos Csilla 2/1, Nagy Mariann 7/1, Agócs Erika 4, Csordás Renáta 1, László Krisztina 1.

Kiskőrösi NKSZSE: Rózsa Réka 1, Lőrincz Réka 2, Trityinszki Nikolett 2, Tasnádi Eliza 3, Korsós Alexandra 2, Szentgyörgyi Fanni 1, Kis Eszter 5/3, Holczimmer Judit 1.

A szezon utolsó fordulója: Kiskunhalas, Horváth István Sportcsarnok, 2015. május 24-én, 16 óra, KB Autoteam SE- Kalocsai KC.

Kovács Iván

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés