A Pandák is szeretik a pizzát!

 

A Pandák is szeretik a pizzát!

Márkakereskedésünk a Pizza Forte Kft-nek köszönhetően valósította meg története eddigi legnagyobb volumenű, összesen 42 darab Fiat Panda Van-ből álló eladási ügyletét.

Az elmúlt hét év során már közel 80 darab gépjármű került átadásra a budapesti székhelyű Pizza Forténak, a korábbi rendeléseket most a 42 darabos flotta rendelése koronázta meg.  

A szimbolikus átadásra Budapesten, a Nemzeti Lovarda parkjában került sor, ahol kereskedésünk ügyvezetője, Juhász Tibor rázott kezet az üzletre a Pizza Forte Kft tulajdonos vezetőjével, Bencze Viktorral. 

Az átadáson jelen volt továbbá a flottát kezelő CE Rent Zrt. képviseletében Madár Nóra, Rémi Gábor, az FCA CEE Kft (importőr) magyarországi vezetője és a finanszírozó, az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. képviseletében Szeredás Bence.

A régebbi járműveket kiváltva kedvező üzembentartási költségű, benzinmotorral szerelt Fiat Panda Van-ek Budapesten, Győrben, Debrecenben és további nagyvárosokban szolgálják majd ki a cég ügyfeleit.

Köszönjük a Pizza Forténak, hogy minket választottak! Bízunk a további sikeres együttműködésben, és jó munkát kívánunk a Pandákkal! :) 

 
A képekért köszönet Kovács Ivánnak és Jahshan Zoltánnak! 

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés