20 évesek lettünk!

 

20 évesek lettünk!

Fiat személy és haszonjárművek valamit Lada modellek lepték el Kiskunhalas főterét szombaton.

  A szokatlan kiállítás oka a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz 20 éves születésnapjának ünnepségét rendezték meg május 20-án.

 

Az 1997-ben alakult társaság a filmszínházban emlékezett meg az eltelt húsz esztendőről, meghívott vendégeivel, partnereivel, a tulajdonsokkal és a cég munkatársaival. Az egyórás műsort követően a Matéza étterem teraszán látta vendégül a meghívottakat a vállalkozás vezetése.Közel egy emberöltő, egészen pontosan 20 év, ami már a vállalkozás mögött van. Húsz éves a társaság, amely az új autóértékesítés magyarországi kialakulásának hajnalán jött létre. Az autókereskedés, amely a térség egyik piacvezetőjévé vált az elmúlt két évtizedben. Az autószektor sokoldalú szolgáltatója, amely a válságidőszakból kilépve különböző részlegeivel többezres ügyfélkörét bővíteni volt képes.  A munkahelyi közösség, amely mértékadó szakmai tevékenysége közben széleskörű társadalmi szerepvállalásával is elismerést váltott ki.  Mindez és sok minden más is a huszadik születésnapját ünneplő KB Autoteam Kft.

 KB Autoteam Kft. menedzsmentje és munkatársai, az importőr képviselőivel a főtéren.

A filmszínházban Juhász Tibor ügyvezető köszöntőjében elmondta, hogy a sikerek velejárója a kudarc is, amit még egy jó csapattal sem egyszerű túlélni. A KB Autoteamnek azonban sikerült. A túlélési képességben az összetartó kollégák mellett, a hosszútávon gondolkodó tulajdonostársaknak a kezdetektől óriási szerep jutott. Az ügyvezető köszönetet mondott valamennyi kollégájának, hogy segítették, segítik a cég eredményes működését és bejelentette, hogy hamarosan bővítik a szalont, hiszen a másfél éve megkezdett Lada márka forgalmazása nagyobb teret igényel.

 

 

Juhász Tibor a cég megalakulása óta a KB Autoteam Kft. ügyvezetője

A Fiat-Chrysler Autókereskedelmi Központ Közép-Kelet Európai részlegének vezetője, Alberto De Aza is jelen volt az eseményen. Az  importőr kereskedelmi igazgatója, Rémi Gábor üdvözölte a társaságot. Elmondta, hogy a KB Autoteam által 20 év alatt eladott autó darabszámot megszorozta azok hosszával, amely eredménye az egyenlítő felének a hosszát tette ki. Azt kívánta a következő 20 évre, hogy annyi autót adjanak el, hogy a kör bezáruljon, ami így képzeletben majd körbe éri a Földet Fiat modellekkel.

 

Fülöp János Róbert, Rémi Gábor és Alberto De Aza (balról-jobbra)

 

Az egyik tulajdonosa a vállalkozásnak, Fülöp János Róbert üdvözlő mondataiban a KB Autoteam sikerének titkát a humánerőforrásban látta, amely mindig képes volt alkalmazkodni a piaci körülmények alakulásához. Bányai Gábor, a térség országgyűlési képviselője fontos és stabil szolgáltatóként jellemezte  a KB Autoteam-et, amely családok tucatjainak ad megélhetést.

 

 Lada modellek a lufit ajándékozó hoszteszekkel a főtéren

  Kohi Habib értékesítő a dolgozók nevében szólt a közönséghez és a menedzsmenthez. Alapvetően humoros mondanivalójában elégedettségét és köszönetét fejezte ki a munkatársak nevében a vezetők felé. A rendezvény végén valamennyi kolléga a színpadra lépett és a közönség vastapsa közepette ünnepelték a cég  20. születésnapját.

 

 A KB Autoteam Kft. munkatársai együtt a színpadon

 

Forrás: halasmedia.hu

 

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés