20 éves kapcsolat sokadik autóátadás

 

20 éves kapcsolat sokadik autóátadás

A KB Autoteam közel 30 éves autókereskedelmi és szerviz szolgáltatása során számtalan hosszútávú partneri kapcsolatot alakított ki, ami az egyik alapja a sikeres működésének. Ám ezek között is vannak kivételek. Ilyen, a már 20 éve tartó együttműködés a Korsós házaspárral, Helenával és Andrással. A napokban újabb autóátadással ünnepelték a kétévtizedes partnerséget, amely egyben családi eseménnyé is alakult.

A napokban a kalocsai házaspár a családdal, leányukkal és párjával, no meg a kisunokával – a fiúgyermek, Bencéék családja ezúttal nem vett rész az eseményen - érkeztek a KB Autoteam Kft. Keceli úti szalonjába, hogy átvegyék az új Fiat 500-as Hybrid modelljüket.

A szokásos formaságok intézését Helena végezte Vékony Melinda értékesítési vezetővel. A formaságok közben a család a kereskedésben kiállított modelleket pásztázta. Nézegették, kipróbálták az elhelyezkedést az épp ott lévő Jeep és Fiat modellekben. Sok idejük nem maradt erre, mert közben az autó és az indítókulcs átadására került Helena részére.

A család, most az Avantage Management Kft. képviseletében érkezett a Fiat 500 átvételére. Korábban egyébként privát ügyfélként, illetve a család másik vállalkozása - a Golgota Kft-, révén is többször átéltek már hasonló helyzetet. Vékony Melinda virággal, ajándék itallal lepte meg a barátokká nemesült ügyfeleit. Az autóvásárlás legtöbb ember életében különleges esemény és élmény, amit a halasi autókereskedés sajátos ügyfélkezelési hagyományaival tesz még ünnepélyesebbé.

Az autóátadás egyúttal használati tájékoztató és bemutató is. Kötelező protokoll és hasznos tudnivalók sorának átadása. Jó volt látni Helena arcán a kíváncsi érdeklődés mellett azt az örömöt, amit a vintage Fiat 500-as modell hangulata hozzátett. A pici az szép, és ez modell kifejezetten aranyos, mondhatni jól állt és jól fog állni a használó Korsós család minden tagjának.

A mintegy félórás autóátadási ceremónia után nem maradt más hátra, mint a szalonból kisegíteni az új Fiat 500-as Hybrid modellt, ami Bonyhádi Csaba értkesítő segítségével pillanatok alatt megtörtént.

A kereskedés bejáratától aztán az autó már első gazdáinak gondoskodását élvezte. Mi mást kívánhatunk az autó használatához a Korsós családnak, minthogy sok-sok balesetmentes kilométeren keresztül élvezzék a Fiat 500 kínálta dolce vita érzését!

 

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés