15 éve működünk együtt a lovassporttal

 

15 éve működünk együtt a lovassporttal

Szeptember 1-jén befejeződött Kiskunhalason a Póni, gyermek, ifjúsági, U25, veterán és amatőr kategóriákban a Fiat Díjugrató Országos Bajnokság. A Hirling József Lovasparkban hat döntőt és egy nyitott fordulót látott a közönség. A bajnokság ezzel nem ért véget, mert a felnőttek szeptember 29-én, Szilvásváradon döntik el kié lesz a bajnoki cím és a mellé járó Fiat 500 Hybrid Cabrio modell.

A lovassport évtizedek óta a KB Autoteam Kft. szponzorációs fókuszában szerepel. Vasárnap került sor a különböző kategóriák egyéni döntőire a háromnapos Fiat Díjugrató Országos Bajnokságon Kiskunhalason, amellyel a felnőttek kivételével a magyar bajnoki címeket szerezhették meg a lovasok.

Az előző napok teljesítményei alapján a startlista végén a legjobbak szerepeltek és bár többen hozták a kategóriák elejéből a jó formát, fordulatos döntőket, összevetésekkel tűzdelt fordulókat láthattak a halasi füves arénába látogatók. A Hirling József Lovasparkban született végeredményről ide kattintva olvashatnak!

A KB Autoteam Kft. számára támogatás szempontjából az év legnagyobb eseményének egy jelentős sorozatát ezzel lezártuk. A Díjugrató Szakág együttműködése a KB Autoteam Fiat, Fiat Professional,  Jeep Márkakereskedéssel tizenöt éve tart, amiben az elmúlt esztendőtől az F Automobil Import Kft. a partnere.

Hamarosan tehát a tizenötödik Fiat modell kerül átadásra a díjugrató országos bajnokságok történetében. És hogy ez kinek hoz szerencsét, azt majd a pályán eldöntik a díjugratók. Szilvásváradon rendezik meg szeptember 29-én a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság felnőtt döntőjét. A gazdag díjazásának legértékesebb darabja lesz a felnőtt győztesnek járó személyautó. A FIAT 500 Hybrid Cabrió modell értéke közel 10 millió forint.

Az anyagi segítség mellett modelljeink a versenypályák dekoratív megjelenésében is sokat segítettek a versenyek szervezőinek. A szabadtéri rendezvények zárásaként október 4-6 között szintén Szilvásváradon a 17. Nemzeti Vágtán is a támogatók sorában lehetünk. Reméljük, hogy segítségünk mind a sportolók és szervezeteik, mind pedig a közönség számára előnyöket biztosítanak. Hajrá lovassport!

ob_fiat_07
ob_fiat_08
ob_fiat_09
ob_fiat_10
ob_fiat_11
ob_fiat_12
ob_fiat_14
ob_fiat_15
ob_fiat_16
ob_fiat_17
ob_fiat_18
ob_fiat_19
ob_fiat_20
ob_fiat_21
ob_fiat_22
ob_fiat_23
ob_fiat_24
ob_fiat_25
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés