Kezdőoldal

Fiat Professional Elektromos Haszongépjármű Akció

 
További információkért kérjük keresse értékesítőinket
 
Vékony Melinda

márkakereskedés vezető

Varga-Nagy Renáta

értékesítési és marketing asszisztens

Bonyhádi Csaba

érkésítési munkatárs

Fiat Professional Elektromos Haszongépjármű Akció

Az Fiat Professional elektromos haszonjármű modellek induló nettó árai:

Fiat e-Doblo BEV 50 kWh: 6.999.000Ft + Áfa

Fiat e-Scudo BEV 50 kWh: 8.990.000Ft + Áfa

Fiat e-Ducato BEV 110 kWh: 13.999.000Ft + Áfa

*A fenti árak tartalmazzák az állami támogatás összegét!

 

Állami támogatás összegek:

Bruttó akkumulátor kapacitás (kWh)

N1, N2 és M2 kategória esetén a maximális

támogatási összeg (Ft)

<=49

3.600.000 Ft

49<X<=74

3.800.000 Ft

74<

4.000.000 Ft

 

Fiat E-Ducato

AKÁR 420 KM-ES HATÓTÁV

Válasszon a kétféle akkumulátor konfiguráció közül: 3 modulból álló 79 kWh-s egység, 280 km-es hatótávval, vagy 5 modulból álló 110 kWh-s egység 420* km-es hatótávval.

(*) WLTP – furgon L3H2 3.5T változat 90 km/h sebességnél korlátozott vagy N2 homologált változat – L3H2 3.5T furgon értéke 130 km/h-nál iS ~ 370 km 

(*) WLTP furgon L3H2 3.5T változat 90 km/h sebességnél korlátozott vagy N2 homologált változat L3H2 3.5T furgon értéke 130 km/h-nál iS ~ 370 km

RUGALMASSÁG A TÖLTÉS TERÉN

Az új e-Ducato négyféle töltési opcióval rendelkezik, továbbá egy intelligens töltőcsatlakozó aljzattal, amely mind egyen-, mind váltóáram esetén használható.

 

SZÜKSÉG ÜZEMMÓD

Egyedülálló jellemzője az elektromos Ducatonak, hogy a párhuzamos kapcsolású akkumulátor egységeknek köszönhetően az egyik modul meghibásodása esetén is folytatható az utazás.

 

BÁRMIKOR, BÁRHOVA, KORLÁTOZÁSOK NÉLKÜL

Használja ki az elektromos haszongépjármű adta adózási előnyöket (országfüggő) és élvezze a korlátozások nélkül való közlekedést a városközpontokban.

 

Fiat E-Scudo

A 2022 első félévében Magyarországra is megérkezett az új Scudo, egy modern, fejlett jármű, amely a Stellantis-csoport közepes méretű haszonjármű-platformjára épül. Az új Scudo elérhető 100%-ban elektromos hajtással, illetve új generációs dízelmotorral egyaránt . A kategóriaelső akkumulátoros elektromos jármű kompromisszumok nélkül teljesít minden kihívást. Az 50 vagy 75 kWh kapacitású akkumulátorral szerelt új e-Scudo a kategória legjobbja: akár 350 kilométeres hatótávolságát (WLTP) kínálja.

Az új Scudo küldetése, hogy stresszmentes körülményeket biztosítson a munkavégzéshez: ezt olyan különböző megoldásokkal biztosítja, mint a személyautókat idéző üléshelyzet, a kiemelkedő színvonalú hangszigetelés, vagy az ütések és rezgések minimalizálása. A tengelytávtól függően 5,3 vagy 6,1 m3-es raktérkapacitás és az akár 1,4 tonnás hasznos teherbírás kompromisszumoktól mentes szállítási képességgel vértezik fel az új Scudót. Emellett a modell utasfülkéje modulárisan átalakítható: a különleges, exkluzív Magic Cargo -, vagy más néven 'Moduwork' rendszerrel az utasülés helyén munkaállomás, illetve a raktér meghosszabbítása alakítható ki: így akár 4,0 méteres tárgyak (Maxi kivitelben) is szállíthatók, a hasznos térfogat pedig 0,5 köbméterrel akár 6,6 köbméterre növelhető.

Az új Scudo már rendelhető kettőféle hosszúságban, akár háromféle kivitelben: dobozos áruszállító, duplafülkés, illetve kombi M1. Választható tisztán elektromos hajtáslánccal vagy dízelmotorral, kézi vagy automata sebességváltóval. Amennyiben a munkája miatt mindig úton van, akkor szüksége van egy kompromisszumok nélküli járműre, amelyre számíthat. Hogy minél tovább élvezhesse járművét, minden új Scudora a Mopar által biztosított plusz 2 vagy 3 éves Maximum Care kiterjesztett garancia vonatkozik, 200.000 km kilométer korlátozással.

 

Az új Fiat e-Dobló-t a leleményesség ihlette

MAGIC CARGO

A ''Magic Cargo'' funkció fokozza a jármű sokoldalúságát. 3 személynek is helyet kínál vagy lehetővé teszi akár 1.8 m hosszú tárgyak szállítását. Az opció révén a raktér 0.5 m3-rel nagyobb, így a Fiat Professional Doblò 4.4 m3-es raktérfogatával és 1000 kg-os terhelhetőségével tökéletes minden küldetéshez.

 

KOMPROMISSZUM MENTESEN, ELEKTROMOS

Az új Fiat Professional Doblò háromféle hajtással érkezik: benzin- és dízelmotoros változatok mellett most tisztán elektromosan is, kompromisszumok nélkül, hiszen az akkumulátorok végett sem csökken a belső égésű motorral ellátott verzióknál megszokott tér.

Kompromisszumok nélkül minden küldetéshez Készüljön fel az új E-Doblò-ra, mellyel Ön szabadon mozoghat. A hatékony, könnyed és reszponzív vezetési élmény mellett akár 330 km*-es hatótávot, 135 km/h -s maximum sebességet, mindössze 30 percre csökkenthető töltési időt és zéró CO₂-kibocsátást kínál kompromisszumok nélkül. 

 

VEZETÉSI ÜZEMMÓDOK

Alakítsa járműve teljesítményét igényeinek megfelelően. Az új Fiat Professional Doblò-ban Ön a normal, eco és power üzemmódok közül választhat a teljesítmény és a fogyasztás optimalizálása érdekében.

 

MAGIC PLUG

A Magic Plug egy olyan választható extra, mely átalakítási megoldások esetén jelentős előnyökkel jár. Az autó belsejében található elektromos csatlakozó aljzat lehetővé teszi például hűtőszekrény, mobil eszközök, illetve bármely más 230 V-os vagy 12 V-os elektromos szerszám csatlakoztatását.

 

HATÉKONYSÁG

Az új Fiat Professional E-Doblò 50 kWh-s akkumulátorával és 100 kW-os teljesítményével kategóriájának csúcsához tartozik. Mindemellett akár 330 km-es hatótávot (WLTP-ciklus) és 135 km/h-s maximum sebességet nyújt zéróCO₂-emisszióval.

 

Gyorstöltés (DC) 100 kW

Az új Fiat Professional Doblò számtalan akkumulátortöltési megoldást kínál: otthoni kábeles-, vagy kérésre fali töltővel való töltést. Ha Ön családi utazásokról álmodik, vagy egynél több utast szállítana a mindennapokban, válassza partneréül az új Fiat E-Doblò-t.

 

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés