Tavaszi rajt győzelemmel

 

Tavaszi rajt győzelemmel

Ahogy az várható is volt, nem okozott gondot a megyei női kézlabda bajnokság első fordulója a KB Autoteam SE csapatának. A szombaton Kiskunfélegyházára látogató címvédő rutinból oldotta meg a feladatot, mert óriási fölénnyel győzte le otthonában ellenfelét. Már a félidő eredményén látszott (10-20), hogy nem egy súlycsoportba tartoznak a mérkőző felek. A második játékrészben pedig tovább növelte jelentős előnyét a vendégcsapat. Félegyházi KSC - KB Autoteam SE 18 – 43.

A mérkőzésen Nagy Marianna tűnt ki, aki a mérkőzésen a legtöbb 12 találatot ért el, de további négy halasi játékos is öt vagy több gólt lőtt. Jó kezdés és jó főpróba volt ez a mérkőzés, a sokat jelentő, jövő heti KB Autoteam SE- Soltvadkerti TE találkozó előtt, amit február 28-án, vasárnap 16 órakor Kiskunhalason, a Horváth István Sportcsarnokban játszanak a mérkőző felek.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Félegyházi KSC - KB Autoteam SE 18–43 (10-20)
Kiskunfélegyháza, Constantinum Sportcsarnok, 2016. február 20. 16 óra, 20 néző
Mérkőzésvezetők: Kiss Zoltán, Papp Tibor
Hétméteres: 3/2; 1/1; figyelmeztetés:0/1; kiállítás: 1/4

Gólszerzők:

Félegyházi KSC: Péter Ildikó 2, Tarjányi Petra 4, Gácsi-Kis Gerda 3/1, Nyúl Annamária 1, Lőrincz Anna 1/1, Regényi Csilla 1, Tarjányiné, Menyhárt Magdolna 3, Tasnádiné Tanyi Szilvia 3.

KB Autoteam SE: Nagy Marianna 12, Csehó Kovács Nikolett 7, Szanyi Alida 4, László Krisztina 2, Csősz Szilvia 1, Dudás Katalin 4/1, Mészáros Anita Rózsa 1, Csordás Renáta 5, Makai Katalin 7.

Kép-szöveg: Kovács Iván

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés