Kezdőoldal

Elektromos Fiat állami támogatással

 
További információkért kérjük keresse értékesítőinket
 
Vékony Melinda

márkakereskedés vezető

Elektromos Fiat állami támogatással

2021. június 14-től újra igényelhető állami támogatás elektromos járművek vásárlásához. A KB Autoteam felkészült ügyfeleinek elektromos autó igényét kiszolgálni. A 2020-as rendszerhez képest az alsó sávhatár emelték, a felső sávban a támogatás összege ugyancsak emelkedett, a 7 vagy többszemélyes autókra pedig a magasabb sávhatárok alkalmazzák.

Két fontos részletet ki kell emelnünk. Ebben a pályázatban cégek, vállalkozások nem pályázhatnak, továbbá érvényes megrendelés szükséges a pályázat benyújtásához, melynek dátuma nem lehet régebbi, mint a pályázat kiírása (azaz 2021.05.17.). A pályázatok benyújtására 2021. június 14. 08:01 perctől szakaszosan, illetve a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig van lehetőség.

A pályázati feltételek részletes leírásához katt ide!

Nyiss ajtót egy új világra és legyen tiéd
az új elektromos fiat 500 most állami támogatással,
akár 5.490.000 ft-tól!*

Téged is vár az új 500 3+1!

Készen állsz rá, hogy megtapasztald a Fiat újfajta térhasználatát, mely könnyebb hozzáférhetőséget kínál, mint eddig bármikor?

 

ELEKTROMOS ÉS RUGALMAS:
SZÁLLJ BE ÉS VÁGJ NEKI ÚJ 500 3+1 FIATODDAL!

*A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés értékesítő kollégáihoz! Vegyes áramfogyasztás: 130-149 Wh/km; CO2-kibocsátás: 0 g/km. Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes az akcióban résztvevő márkakereskedéseknél. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Részletekért tájékozódjon a www.kbautoteam.hu weboldalon vagy az akcióban résztvevő Fiat márkakereskedésekben. A képen látható autó illusztráció.

 
Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés