Győzelem Jeep Wrangler teszttel

 

Győzelem Jeep Wrangler teszttel

Sikeres főpróba. Lázár Zoltán és fogata remek formát mutatott a július 22 és 25 között megrendezett Masters Nemzetközi Fogathajtó Versenyen, Szilvásváradon a Lipicai Lovasközpontban. Lázár Zoltán, a KB Autoteam Jeep márkanagykövete nyerte a négyesfogatok versenyét. A verseny előtt egy különleges nagyköveti Wrangler tesztet is bemutatott, amit megörökítettük egy videoklipben.

Nyolc nemzet közel száz fogathajtója állt rajthoz csütörtöktől vasárnapig Szilvásváradon, ahol nyolc év után rendeztek ismét nemzetközi versenyt. A szeptemberi, budapesti Európa-bajnokságra készülő négyesfogathajtók között a kilencszeres világbajnok Lázár Zoltán nyert. A verseny helyszínén, a felkészülés alatt, Jeep márkanagykövetünk a mindig vele lévő nagyköveti Jeep-pel alkalmat talált egy különleges tesztre. Jeep nagykövetünk a Jeep Wranglert megszabadította a tető egy részétől és a négy ajtajától. A negyedórás „vetkőztetést” követően, az így sokkal nagyobb szabadságérzést nyújtó Wranglerrel tett néhány kört a vadregényes környezetben. Egy rövid videoklipben ezt megörökítettük. Nézd meg!

Egyúttal gratulálunk a KB Autoteam Jeep márkanagykövetének, Lázár Zoltánnak a Szilvásváradon elért győzelméhez! Sok sikert kívánunk az EB felkészüléshez!

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés