Esélyerősítés

 

Esélyerősítés

Pénzadományt nyújtott át december 29-én Juhász Tibor, a KB Autoteam Kft. ügyvezetője és Herczeg Nóra, a Sóstó Csárda Kft. ügyvezetője Gép Anikónak, a Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület vezetőjének. Az adományozás apropója a két gazdasági társaság évek óta tartó akciója, amelyben a karácsonyi halléfőzés bevételéből jelentős összeget ajánlanak fel, arra rászoruló kedvezményezett személy vagy szervezet részére.

Juhász Tibor elmondta, hogy az idén nem sok dilemmát okozott a döntés, hisz a Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület tevékenysége országosan ismert és célkitűzéseik a hátrányos helyzetű, sérült fiatalok sportoltatása terén példaértékű.

A Sóstó Csárda részéről Herczeg Nóra az emberi önzetlenség határtalanságát emelte ki, amellyel az egyesület fiataljai számára olyan programokat, elfoglaltságot szerveznek, amiben mindenki kiteljesítheti képességeit.

A Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület képviselői az adományozást személyre szóló viszontajándékozással köszönték meg a cégvezetők felé. A formális átadások után kötetlen beszélgetésben elevenítették fel az egyesülettel kapcsolatos élményeiket a résztvevők.

Kovács Iván

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés