Új Fiat Talento az LTE-nek

 

Új Fiat Talento az LTE-nek

Fiat kisbuszt vett át a KB Autoteeam Kft. Fiat Márkakereskedéstől a Lakiteleki Torna Egylet január 18-án. A kilencszemélyes Fiat Talento, a Fiat Professional termékpalettájáról kínál kiváló kényelmet, biztonságot csoportok, csapatok szállításához. A KB Autoteam Kft. már több Talentot-t értékesített a kifejezetten személyszállításra kialakított haszonjármű modelljéből.

Vékony Melinda, a KB Autoteam Kft. értékesítési vezetője, a Lakiteleki Torna Egylet székhelyén adta át a Talento papírjait és indító kulcsát a sportegyesület elnökének, Molnár Arnoldnak. A labdarúgó szakosztályt működtető sportegyesület mindennapjaihoz tartozik a sportolók utaztatása, a felszerelések, sporteszközök szállítása. Ehhez a mobilitáshoz jól illeszkedik a kilenc személyes Fiat Talento kisbusz- tájékoztatott Molnár Alnord.

Fontos volt a választásnál számunkra egy jól kezelhető, praktikus kisbusz, amely elnyűhetetlen, megfelelő utastérrel, nagy biztonsággal és alacsony üzemben tartási költséggel biztosítja az egyesületünk tagjainak szállítását. Úgy vélem ideális lesz számunkra a sokoldalú Talento használata. Nagyon köszönöm Vékony Melindának, a KB Autoteam Kft. értékesítési vezetőjének, hogy segítségünkre volt a számunkra megfelelő modell és felszereltség kiválasztásában- mondta az egyesület elnöke.

Vékony Melinda hozzátette: Már több sportegyesületnek és szociális intézetnek adtunk át Fiat Talento modelleket. Van tehát gyakorlatunk és tapasztalatunk az ilyen típusú vevőkör igényeinek kielégítésére. Ez a 2000-es dízel hajtású, 145 lóerős Fiat Talento kifejezetten hasznos lesz a sportegyesületi szállítási feladatainak ellátására. Az kisbusz strapabíró és biztonságos, magas komfortérzést nyújtva. A környezetbarát Fiat Talento modell nyújtotta előnyöket tovább erősítjük a biztos háttérrel, amit a teljes körű szervizszolgáltatással nyújt az egyesületnek a jövőben a KB Autoteam Kft. Fiat Márkaszerviz – zárta rövid nyilatkozatát az értékesítési vezető.

Képek: Gschwindt Erika

 

 

 

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés