Teszteltük a Gladiatort (videó)

 

Teszteltük a Gladiatort (videó)

Egy hétvégén át nyüstölhettük a Jeep nem rég debütáló új modelljét, a Gladiatort. A KB Autoteam Jeep Márkakereskedés szalonjában pihenő modellt hosszabb távon és különböző terepviszonyok között tettük próbára. Természetesen úgy vezette a tesztpilóta Kovács Ábrahám, hogy az autó épsége egy pillanatig sem forgott veszélyben.

A Gladiator teszthétvégéről egy videó anyagot állítottunk össze a teljesség igénye nélkül, de jó néhány alaptulajdonságára fény derült a majd három nap alatt. Mintegy 300 kilométert tettünk az autóba és naná, hogy a terep menetek hozták a legtöbb izgalmat. A városban jobbára csak átutazóban, meg tankolásnál használtuk a Jeep Gladiátort. Ami feltűnt és valószínű az ókorban is így lehetett az arénák hőseivel, az acélos, tekintélye külsejű Jeep Gladiátort mindenki nagyon megbámulta. Merthogy tényleg jól mutat.

A Gladiator kidolgozott, munkára, harcra kész külseje, no meg a mérete tényleg bámulatos. A parkolásnál ugyan meg kellett nézni a helyet, hogy beférünk-e, de aki mellénk állt az tartotta a távolságot. A városról azonban térjünk rá a terepre. Elsősorban a Halas környéki homokbuckás, erdei utakon hagytuk érvényesülni a Gladiatort. Nem okozott csalódást, mi több, akár merre fordultunk, akármilyen laza homokra, vagy buckára kaptattunk, a Jeepünk ment, mint a meszes. Az autó minden körülmények között a biztonságot, az erőt sugározta. Kalocsa környékén a Duna part közeli sík, fekete földutakon is próbára tettük. Félelmetes, amilyen könnyedséggel száguldott a rázós talaj utakon. Katt ide a Jeep Gladiator Overland modell felszereltségéhez!

A Gladiator erős, strapabíró, jól terhelhető, a nehéz terepek leküzdésére készült, miközben kényelmes és az Overland felszereltség számos olyan extrát tartalmaz, ami megkönnyíti az utazó munkás hobbi vagy szabadidős felhasználót. A fogyasztása is gladiátoros, de ez természetes egy ilyen méretű, teherbírású és teljesítményű autónál. Összegezve, munkára, kihívásokra született a Gladiator és biztosak lehetünk abban, hogy nem csak az amerikai életmód kiszolgálásában, hanem Európában és a magyar piacon is megtalálja vásárlói, felhasználói rétegét.

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés