Megérkezett az ÚJ FIAT 500-as

 

Megérkezett az ÚJ FIAT 500-as

Megérkezett az ÚJ Fiat 500-as megújult külsővel, új belsővel és a már megszokott 500-as életérzéssel!

A MÍTOSZOK LÉTREJÖNNEK. És változnak. Az eredeti 500-as modellhez képest merészség és csábítás társul divatos és mai megjelenése mellé.

 

 

 

 

KEDVES ÉS MERÉSZ EGYSZERRE

Az 500-as arcán huncut mosoly ül. Orra az új betétekkel, a híres logóval és a háromdimenziós hűtőrácsot körülölelő lökhárítóval mintha rákacsintana mindenkire, akinek tekintete arra téved. Még vonzóbb, még pozitívabb, még inkább 500. Az új, polielliptikus fényszórók, szinte megszólalnak és szertefoszlatják a sötétséget.  A LED technológiát használó új, dinamikus menetfényeket az 500-as logója ihlette, és a gépjárművet sötétben rögtön felismerhetővé teszik.

 

ÖSSZETÉVESZTHETETLEN VONALAK ÉS STÍLUS

Az 500-as összetéveszthetetlen profilja nem változott, de a 2 értékes és új, könnyűfém keréktárcsának – a 15"-os fényes szürke és a 16"-os matt fekete, gyémánt hatású változatoknak – köszönhetően még jellegzetesebb lett. Az új 500-as dizájnját a két karosszériaszín teszi még látványosabbá: a modern és vidám pasztell Corallo piros, és a kifinomult eleganciát sugárzó Burgundy Opera bordó.

AZ EGYÉNISÉG A RÉSZLETEKBEN REJLIK

Az új designelemek, mint a ködlámpáknak és tolatólámpáknak otthont adó lökhárító krómozott díszléce, felhívják magukra a figyelmet. Ezek közé tartozik az új, hátsó lámpaegység is, mely tartalmazza a féklámpákat, tolató lámpákat és irányjelzőket, valamint keretként körbeöleli a karosszériát. Ez a szokatlan és merész megoldás kiválóan mutatja, hogy az 500 mindig képes megújulni, de jellegzetességét soha nem veszíti el.

 

 

EGYEDI ÉS GYÖNYÖRŰ KIALAKÍTÁS. A TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓ.

A merész külső teljesen megújult belső teret takar, mely vonzóbb, elegánsabb és kifinomultabb, mint valaha.  Az új 500 ismét számtalan meglepetést tartogat.

A TÖKÉLETESSÉG ALAPFELSZERELTSÉG

A műszerfal kialakítását az alapoktól átdolgoztuk, melynek köszönhetően az új fedélzeti technológiákkal tökéletes összhangot alkot.  A krómozott elemek és a lekerekített kialakítású vezérlőszervek gyönyörködtetik a szemet.

Ám az új 500 nem csak szép, praktikus is: a műszerfalon új kesztyűtartó lett elhelyezve, valamint az új középkonzolon USB/Aux csatlakozók találhatók, a pohártartó tálca pedig nagyobb, mint eddig volt.

MOST MINDENT ELLENŐRZÉSE ALATT TARTHAT

Az új, különleges kialakítású kormánykereket krómozott elemek díszítik.

Az innovatív, 7"-os, digitális TFT kijelző lehetővé teszi, hogy a vezetés során szükséges összes információt figyelemmel kísérje, beleértve a kilométeróra adatait, a fordulatszámmérőt, a hőmérsékletet, a sebességváltásra figyelmeztető felváltás jelző rendszert, a fedélzeti számítógépet, mellyel megjelenítheti az aktuális fogyasztást és a gépjármű aktuális hatótávolságát.

A DIVAT IHLETTE GÉPJÁRMŰ

Stílus, stílus, stílus és még több stílus.  Az új 500-as belső terének anyagai és szövetei egyenesen a legdivatosabb kifutókról érkeztek.   Ez az élettel teli Prince of Wales kárpit gazdag színvilágú díszítőelemeivel, elegáns burgundi bőr borításával – melyet kék betétek tesznek változatossá – és klasszikus kialakításával a 60-as éveket idézi.

LEGYEN MINDEN ÚTJA KÉNYELMES

Hogy a komfort iráni elvárásokat maradéktalanul kielégítsük, új ergonomikus kialakítású ülésekkel szereltük fel a gépjárművet, melyeket úgy terveztük, hogy a hátsó ülések könnyebben hozzáférhetőek legyenek.

Fiat500 Árlista ITT

Fiat 500 Katalógus ITT

Forrás: fiat.hu

 

 

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés