Klímafertőtlenítés azonnal

 

Klímafertőtlenítés azonnal

Az elnyúló, csapadékos tavasz után beleértünk a száraz, forró, időnként fülledt nyári évszakba. A pollen, por és az egyéb környezetünkben előforduló egészségre káros anyagok fokozottabb levegőben való terjedésének időszaka ez. Az autók klímafertőtlenítése mostanság időszerű a nagy utazások előtt. Erre kínál a KB Autoteam Autószervize gyors, azonnali szolgáltatást, a klímafertőtlenítést ózóngenerátorral - mondja a KB Autoeam Autószervizének vezetője, Balaskó István.

Az eljárás lényege, hogy a tömény ózonnal az autó utasterétől, a levegőkeringető rendszeren át, a klímáig fertőtlenítik az autót, anélkül, hogy bármit szét vagy össze kellene szerelni benne. Előnyei a tisztaság, gyorsaság, a biztonság és az alaposság.

Az ózon az egyik legerősebb oxidálószer, amely hatékonyan küzd meg a levegőben és vízben lévő mikroorganizmusokkal, legyen szó vírusokról, penészről, gombákról, baktériumokról, szagmolekulákról – teszi hozzá szervizvezető. Különösen hatékonyan, mert a hagyományos vegyszerekkel szemben nem tudnak ellene immunitást felépíteni a baktériumok, vírusok és gombák. Az ózon, amely nem került reakcióba más molekulákkal, idővel oxigénre bomlik.

A KB Autoteam Autószervizében, az ózongenerátor autóba helyezésével, mintegy 20 perc alatt tejesen megtisztítjuk az utasteret és a klímarendszert is a járműben. A munka elvégzését követően alaposan kiszellőztetjük az autót, hogy az ózon molekulák teljesen felszívódjanak. Keressék autószervizünket, kérjenek időpontot és a klímafertőtlenítést azonnal elvégzik a munkatársaink – zárta gondolatait Balaskó István szervizvezető.

Cím: 6400 Kiskunhalas, Keceli út 19-23.

Telefon: 77 429 395,

e-mail: garancia@kbautoteam.hu;

e-mail2: vevoszolgalat@kbautoteam.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés