Hazai pályán marad a Fiat Tipo

 

Hazai pályán marad a Fiat Tipo

Szeptember 10-13. között rendezték meg a Fiat Országos Díjugrató Bajnokság döntőit a Nemzeti Lovardában. A 2020. évi felnőtt magyar bajnok Fazekas István (Határőr Dózsa SE) Walter nevű lovával lett, aki a bajnoki serleg mellé a 7 millió forint értékű Fiat Tipo személyautót is elvihette.

Négy napon át folytak Budapesten a Nemzeti Lovardában a díjugrató Magyar bajnokság versenyei különböző kategóriákban, a hol a kiskunhalasi lovasok remekeltek. A legrangosabb siker Fazekas István nevéhez fűződik, aki a Hirling József Lovasparkban végzi a mindennapos edzéseit. A halasi lovas történelmet írt. Negyedszázad után lett ismét egyéni, felnőtt bajnoka díjugratásban Halasnak személyben. Így Kiskunhalasra került a győzelem és a nyereményautó, a Fiat Tipo.

Izgalmas, kétfordulós döntőben dőlt el a 2020. évi Díjugrató Magyar Bajnokság végeredménye szeptember 13-án a Nemzeti Lovardában. Tizenkilenc lovas került be a döntőbe a 155 cm-es magasságú pályák teljesítésére a felnőtt kategóriában. A versenyzők fordított sorrendben, a végén a legjobbakkal érkeztek a pályára.

A szoros versengésben a kiskunhalasi Fazekas István (Határőr Dózsa SE) Walterrel utolsó előtti indulóként hibátlant ment, majd az addig vezető Krucsó Szabolcs (Krucsó Lovasklub) érkezett Lady Winterrel utolsó lovasként a fináléba és egy verőhibát ejtett a páros, így Fazekas István örülhetett a bajnoki címnek és a vele járó 7 milliós Fiat Tipo személyautónak. A harmadik helyen ifj. Szabó Gábor (Timpex Nyíregyházi LK) végzett Xixo Lord Classic nyergében. Fazekas István a fődíjat, a Fiat Tipo személyautót Andrew Higgins-től a FCA CEE ügyvezetőjétől vette át. A Közönség előtt közösen tettek tiszteletkört Andrew Higgins és Fazekas István

 

Kép-szöveg: Kovács Iván

 

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés