Fiat tavaszi szerviz ajánlatunk

 

Fiat tavaszi szerviz ajánlatunk

A tavaszi ajánlatok 2016.04.01-től 2016.05.31-ig érvényesek a KB Autoteam Kft. márkaszervizében. A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az alkatrész kedvezmény nem vonatkozik az alkatrész üzletben való megvásárlására. Az árkedvezmény a hivatalos listaárra vonatkozik és nem terjed ki a munkadíjra. Minden alkatrészt a kedvezményt biztosító hivatalos márkaszervizben kell beszerelni. A kedvezményes légkondicionáló berendezés átvizsgálás nem vonatkozik az 1234yf típusú, új fűtőközeget tartalmazó gépkocsikra. A Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe Kft. fenntartja a jogot az ajánlatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására vagy megszüntetésére.

MINDIG SZÁMÍTHAT RÁNK

 

* A kedvezményes ár kizárólag az R134a típusú hűtőközegre vonatkozik, az 1234yf hűtőközeg részletei felől érdeklődjön márkakereskedésünkben!

Részletes információért, kérjük, látogasson el a www.dijazzukahuseget.hu weboldalra.

MEGBÍZHAT GÉPJÁRMŰVE GYÁRTÓJÁNAK SZAKÉRTELMÉBEN

Mivel mi terveztük és gyártottuk, tökéletesen ismerjük is gépkocsiját. Szakembereink és magasan képzett munkatársaink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt. Az eredeti gyári alkatrészekre vonatkozó két éves garancia minőséget és hosszú távú teljesítményt garantál. Minden beavatkozás előtt egyértelmű árajánlatot adunk az alkatrész költségre és a munkadíjra vonatkozóan: nem érheti meglepetés!

KARBANTARTÁS ÉS ÁTVIZSGÁLÁS

LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉS

A légkondicionáló berendezést minden évben ellenőriztetni kell. Amennyiben azt észleli, hogy az utastér hűtése nem megfelelő, javasoljuk, hogy ellenőriztesse légkondicionáló berendezését szakembereinkkel.

SZŰRŐK

A szűrők különféle védelmet nyújtanak: a vezetők és utasaik egészségétől kezdve egészen az autó motorjáig és annak környezetéig. A szűrőberendezések hatékonyságának ellenőrzése növeli gépkocsija élettartamát, valamint az Ön fedélzeti biztonságát.

FÉKEK

Rendszeres átvizsgálásuk 10.000 kilométerenként szükséges, hogy biztosak lehessünk abban, hogy a fékbetétek és féktárcsák megfelelő állapotban vannak.

ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK

Az ablaktörlő lapátokat évente cserélni kell ahhoz, hogy minden időjárás mellett kiváló látási viszonyokat biztosítsanak.

Négy egyszerű lépés szükséges ahhoz, hogy tavaszi ajánlatunk előnyeit élvezhesse. Látogasson el a www.dijazzukahuseget.hu weboldalra, töltse ki a regisztrációs lapot és az így kapott kuponnal látogassa meg a KB Autoteam Kft. márkaszervizét, ahol igénybe veheti ajánlatainkat!

A Mopar® alkatrészeket a hosszú távú megbízhatóság, kényelem és teljesítmény jegyében tervezték. Tavaszi ajánlatainkkal most még elérhetőbbek, mint valaha.

Szabja személyre autóját a Mopar® termékeivel. Válasszon a kerékpártartók, tetőcsomagtartók, szőnyegek, könnyűfém keréktárcsák és csomagtér rendezők széles választékából.

Készítse fel autóját a nyárra szakértőink segítségével. Ellenőrizzük a fékeket, az akkumulátort, a folyadékokat, a gumiabroncsokat és autója további fontos alkatrészeit, hogy minden zökkenőmentesen működjön.

Kitisztítjuk és fertőtlenítjük a légkondicionáló berendezést, utántöltjük a hűtőfolyadékot (amennyiben szükséges 0.3 kg-ig) és ellenőrizzük az utastér-szűrőt, hogy meggyőződjünk arról, készen áll-e a forró nyári napokra, illetve elég ellenálló-e az allergénekkel szemben. Amennyiben utastér légszűrőjét cserélni kell, 20% kedvezményt biztosítunk az eredeti árból.

KB Autoteam információ

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés