Fiat Országos Díjugrató Bajnokság 2018

 

Fiat Országos Díjugrató Bajnokság 2018

Augusztus 23-26. között igazán izgalmas napoknak lehettünk szemtanúi a Nemzeti Lovardában a Fiat Országos Díjugrató Bajnokság keretében. A négy napon át tartó megmérettetésen 120 lovas és 180 ló vett részt.  A versenyzők több kategóriában, illetve egyéni és csapatszinten is összemérték erejüket.

 

Bács-Kiskun megye és városunk képviselői igazán eredményesek voltak, hiszen felnőtt kategóriában a magyar bajnoki címet a megyei csapat nyerte meg. A kiskunhalasi Weinhardt Virág pedig az első női ezüstérmes lett a magyar díjugrató országos bajnokságok történetében.

A felnőtt egyéni bajnoknak az aranyérem és a vándorserleg mellé egy Fiat Tipo Hatchback személygépkocsi is járt. A kategória első helyezettje immáron második alkalommal ifj. Szabó Gábor lett, aki hibátlanul teljesítette az öt pályából álló bajnokságot. Az autó kulcsát Megyeri György, a főtámogató FCA CEE Kft. személyautó értékesítési üzletágának vezetője adta át a bajnoknak. A rendezvényt így az első nyolc helyezést elérő lovasok tiszteletköre után az első helyezett ifj. Szabó Gábor és a Fiat Tipo első közös útja zárta.

 

 

 

Ezúton is gratulálunk és további eredményes versenyzést kivánunk a résztvevőknek és lovaiknak egyaránt!

/Fotók: Kovács Iván/

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés