Évtizedes lovassport támogatás

 

Évtizedes lovassport támogatás

Április 29-én reggel kezdetét vette a négynapos versenysorozat Kiskunhalason, az Országos Minősítő Díjugrató Lovasverseny és Grand Prix I. Fordulója. A kiemelt verseny a Hirling József Lovaspark zöld gyepén folyik a helyezések eldöntéséért. A rendezvény egyik fő támogatója a KB Autoteam Kft. Fiat Jeep Márkakereskedés és Márkaszerviz.

A KB Autoteam Kft. több évtizedes támogatói kapcsolatban áll a lovassporttal. Az együttműködés során 2010-től az importőr Fiat Magyarország, később a jogutód FCACEE Kft. is bekapcsolódott a szponzorációs tevékenységbe. Már több mint 10 éve Fiat személygépkocsival gazdagszik győzelmi serlege mellett a felnőtt magyar díjugrató bajnok.

A KB Autoteam Kft. az idei szezonban az Országos Minősítő Díjugrató Lovasverseny és Grand Prix I. Fordulójában komoly modellparkkal állított ki a Hirling József Lovasparkban Kiskunhalason. A versenyzők, a nézők is megszokták, hogy az egyébként is látványos akadályokkal tűzdelt pályákon a Fiat és Jeep modellek tovább színesítik a teret, és teszik ezzel izgalmasabbá a vizuális élményt.

A május 1-i versenyt a nézők a járványügyi korlátozások miatt a helyszínen nem követhetik, viszont a szervezők jóvoltából a Riderline és a Clipmyhorse Tv online közvetítésének köszönhetően nem maradnak le az élményről, mi több a vasárnapi nagydíjról a Digi Sport 1-es csatornája közvetít szakkommentátor kíséretében. Egy képgalériával honlapunk is bepillantást ad a lovas élet atmoszférájába, természetesen támogatói irányultsággal.

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés