Ducatokkal erősítette flottáját a Delta-sec Kft.

 

Ducatokkal erősítette flottáját a Delta-sec Kft.

Újabb két Ducatoval fejlesztette gépjárműparkját a Delta-Sec Kft.. A biztonságtechnikai beszerelésekkel és megújuló energia felhasználás szolgáltatásokkal foglalkozó jánoshalmi székhelyű vállalkozás sok éve partnere a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedésnek. Jellemzően Fiat és Fiat Professional járműveket használ munkájához a Delta-Sec, amelyek szervizhátterének biztosítását is a KB Autoteam Autószervize látja el.

Vékony Melinda, a KB Autoteam Kft. értékesítési vezetője ezúttal két darab 2,3-as dízel erőforrással hajtott, 140 LE-s Ducato furgonokat adott át az ügyvezetőknek, Sánta Zoltánnak és Szabó Csabának (képeken) a kereskedés Kiskunhalasi székhelyén (Keceli út 19-23). A halasi autókereskedés az elmúlt évek során számos esetben értékesített a jánoshalmi vállalkozásnak Fiat, Fiat Professional modelleket.

A most vásárolt Ducatok raktere, az autók üzemeltetési költségei kifejezetten alkalmasak a Delta-Sec szállítási feladatainak ellátásra. Az sem mellékes - mondták a cég vezetői -, hogy a KB Autoteam szervizháttér felkészültsége és a telephely közelsége is döntő szerepet játszott a vásárlásban. A KB Autoteam vezetése és munkatársai nevében balesetmentes közlekedést kívánunk az új járművek használatához!

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés