A műszaki biztonság életet menthet

 

A műszaki biztonság életet menthet

Az utóbbi hónapokban a KB Autoteam a Jeep, a Fiat és a Fiat Professional modellek népszerűsítése mellett termék kínálatának a műszaki hátteret biztosító márkaszervizét és autószervizét népszerűsítette. Nem öncélúan tette ezt társaságunk, sokkal inkább ügyfeleink biztonsága érdekében.

November 30-ig tartó autószerviz akciónkat, sok ügyfelünk tartotta jó lehetőségnek. Különösen, hogy az évszakváltás megmutatta az autók felkészítettségének hiányát. Alig észrevehetően, de most már egyértelműen téli időszakban vagyunk, ami nem csak a téli gumi-cserében mutatkozik meg. A járművek futóműveinek, fékrendszerének jó beállítása, a látszani, látni elvének érvényesülése, a különböző folyadékfeltöltések ellenőrzése biztonságot nyújt az autó tulajdonosoknak, sőt életet menthet. Az öngondoskodás e téren a magyar autókultúrában egyre elterjedtebb.

Van persze egy másik megközelítés is, ez a jármű hivatalos műszaki állapotának minősítése, a műszaki vizsga érvényessége. Ezért indított műszaki vizsga kampányt a KB Autoteam decemberben, hogy felhívja figyelmét az autósoknak, mennyire fontos a jármű műszaki állapotának rendben tartása. Már az is nagy előrelépés, ha valaki ezt figyelemmel kíséri és a felkészítésben a KB Autoteam Autószervizére támaszkodik. A műszaki vizsga-bázisunk az autó javítása, felkészítése mellett a hatósági részt is elvégzi ügyfelei számára. A bejelentkezés online is történhet! Meglévő ügyfeleinknek műszaki vizsga érvényességi előjelzést adunk. Felkészült autószervizünk munkatársai és a műszaki vizsga-bázisunk folyamatosan áll ügyfeleink rendelkezésére.

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés