2020-ban megújultunk, az idén folytatjuk

 

2020-ban megújultunk, az idén folytatjuk

Sok szempontból különleges évet hagyott maga után a KB Autoteam Kft.. Nálunk is meghatározó szerep jutott a járványhelyzetnek, amely megnehezítette munkánkat, de céljainkat nem adtuk fel, és terveinknek megfelelően megvalósítottuk fejlesztéseinket 2020-ban ügyfeleink kitartása mellett.

2020-ban a járványhullámokat kísérő korlátozások és azok következményei nagyban befolyásolták az új autóértékesítés, a műszaki, szerviz, alkatrész és karosszériajavítás szolgáltatásainkat. Ezzel együtt szükségesnek láttuk, hogy a Fiat és Fiat Professional brandek mellett, az új márka, a Jeep belépésével szalonunk megújuljon.

A megújulás, az építkezés időszakában szolgáltatásaink tovább működtek. Az új autóértékesítés és a szervizszolgáltatásunk nem ment zavartalanul, mert a folyamatban lévő épületfejlesztés, az esztendő egy jelentős részében átszőtte a mindennapokat.

Köszönet ügyfeleinknek hogy ilyen körülmények között is kitartottak mellettünk, munkatársainknak pedig, hogy a szolgáltatásaink tartalmi színvonala továbbra is magas szinten maradt.

Az eredmény jól látható. Kereskedésünk, autószervizünk az év utolsó harmadában egy elegáns, korszerű, a márkákhoz jól illeszkedő, exkluzív külső és belső képet mutat. A kialakításban elsődlegesnek tekintettük az ügyfélkomfortot és a márkáink méltó megjelenésének látványos hátterét. A visszajelzések pozitívak, megérte a jelentős anyagi ráfordítás. Hasznos, tetszetős végeredménye lett közös türelmünknek ügyfeleinkkel.

A külső megjelenés kellemes esztétikai hatása mellett az épületenergetikai fejlesztéseink is jelentős változást hoztak, amely ugyan nem látszik, de érezhető a különböző évszakok változásánál. Utóbbit nem csak a Keceli úti telephelyünkön, hanem a Szabadkai úton található Karosszériajavító és Fényező Műhelyünkben is elvégeztük.

Az elmúlt év beruházási eredményei arra sarkallnak bennünket, hogy tovább haladjunk elhatározott fejlődésünk mentén. 2021-ben további fejlesztések várnak ránk, amelyek elsősorban műszaki tartalmú, a szervizhez kötődő korszerű eszközbeszerzések és informatikai alapú beruházások lesznek.

Célunk továbbra is az ügyfeleink egyre magasabb színvonalú kiszolgálása és az autógyártás technológia fejlettségének megfelelő, korszerű szerviztechnikai háttér biztosítása. Reméljük mindezek ügyfeleink örömére és elégedettségére is kedvező hatással lesznek! Köszönjük eddigi bizalmukat. Továbbra is várjuk Önöket telephelyeinken, hogy kiszolgáljuk igényeiket! Boldog Új Évet Kívánunk!

KB Autoteam Kft.

Hírlevél

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.

Feliratkozás
Online bejelentkezés