Bemutatkozó

inőség, megújulás, hatékonyság, eredményesség és ügyfél elégedettség: nálunk segítőkész kollektíva magas szakmai tudással, harmonikus légkörben szolgálja ügyfeleit.

 

Fiat és Jeep Márkakereskedés és Márkaszerviz

A KB Autoteam Kft. Fiat és Jeep Márkakereskedés és Márkaszerviz, Kiskunhalason a Keceli út 19-23. szám alatt található. Fiat személy- és haszongépjármű szalonunk, illetve autószervizünk 1997. június 1-én nyitotta meg kapuit ügyfeleink számára. Emellett használtautó beszámítással és értékesítéssel is foglalkozunk. 2018 októberével megkezdtük a Jeep modellek forgalmazását is. Legyen szó személy- vagy haszongépjárműről, nálunk megtalálhatja a céljaink megfelelő modellt! 

 

 

 

Szolgáltatásaink

Célunk, hogy teljes megoldást kínáljunk, így Fiat és Jeep márkaszervizünk mellett márkafüggetlen szervizzel és alkatrészellátással várjuk Önöket. A vásárlást teljes körű hitelügyintézéssel, továbbá GFB és CASCO megkötésével is megkönnyítjük, és ezzel együtt a gépjármű átírását is vállaljuk.

A KB Autoteam Kft. szolgáltatási körében kiemelt helyet és szerepet kap a Karosszéria és Fényezőműhely is, mely Kiskunhalason, a Szabadkai út 33. szám alatt található. A műhelyben a teljeskörű karosszériajavítási és fényezési munkák mellett a szerződött partnerekkel történő biztosítási ügyintézést, helyszíni kárbejelentést és kárfelmérést is végzünk.

 

Minőségirányítási rendszerünk

A nemzetközileg elismert, MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert építettük fel, melyet folyamatosan működtetünk minden területen: az ügyfélfogadástól az értékesítésen át a különféle karbantartási folyamatokig. Minőségpolitikai Nyilatkozatunknak megfelelően, ügyfeleink nap mint nap érezhetik a minőségi szolgáltatás komfortját és garanciáját. A minőségirányítási rendszer számunkra is garanciát jelent, hiszen biztosítja, hogy céljainknak megfelelően csak tökéletes munkát adunk ki kezünkből.

Céljaink

Hiszünk abban, hogy minőségi szolgáltatásaink értéket képviselnek ügyfeleink felé, és minden felmerülő problémájukra megoldást tudunk találni.

Fő feladatunknak tartjuk, hogy folyamatosan megújuló és bővülő kereskedelmi és szolgáltatótevékenységgel a lehető leghatékonyabban segítsük ügyfeleinket az autószektor releváns folyamataiban, hogy mindig bizalommal térhessenek vissza hozzánk, tudva azt, hogy autójuk biztos kezekben van.  Bátran számíthatnak munkatársainkraa tökéletes autó megtalálásában, az ügyintézésben, továbbá a karbantartási és szervizmunkálatok során is.

A társadalmi szerepvállalás is fontos cégünk életében. Célunk, hogy erőforrásainkhoz mérten hozzájáruljunk környezetünk fejlesztéséhez és jobbá tételéhez is a szociális, a kulturális ügyek és a sportélet területén is. Nagy figyelmet fordítunk arra is, hogy munkahelyi közösségünk erős és összetartó legyen, hiszen szakértő kollégáink nagyban hozzájárulnak cégünk eredményeihez és sikereihez. A szakmai képzések mellett különféle rendezvényeket, családi és szabadidős programokat is szervezünk munkatársaink számára.

 

Alkatrészforgalmazó részleg

Hődör Mihályalkatrész értékesítő

Vincze Benőalkatrész értékesítő


Értékesítés

Vékony Melindaértékesitési vezető

Fodor Lászlóértékesítő


 

 

 

Gazdasági részleg

Fehér Jánosgazdasági vezető

Krauszné Tóth Ilonapénztáros

Nemes Ilona Erzsébetasszisztens


Karosszéria- és fényezőműhely

Parragh Gábormunkafelvevő, kárügyintéző

Kis Csabafényező

Pecséri Dezsőkarosszéria lakatos

Petelei István Csabafényező


Szerviz és műszaki ügyintézés

Szabó K. Andrásszervizvezető

Bankós Lórántszerviz-műhely vezető

Egyed Zoltán munkafelvevő, garanciális ügyintéző

Bánóczki Richárdautóvillamossági szerelő, autószerelő

Hatházi Dávidautóvillamossági szerelő, autószerelő

Horváth Ádámautóvillamossági szerelő, autószerelő

Petrovics Andráshatósági ügyintéző

Kolozsvári Benceautóvillamossági szerelő

Vörös Józsefautóápoló

Zavarkó Zoltánvevőszolgálati munkatárs

Zsolnai Lászlóautóvillamossági szerelő, autószerelő

Vezetőség

Juhász Tiborügyvezető

Fehér Szilviacégvezető

Parragh Gáborkarosszéria és fényezőműhely vezető

Szabó K. Andrásszervizvezető, alkatrész-raktár vezető

Vékony Melindaértékesitési vezető

Fehér Jánosgazdasági vezető

Hírlevél Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.