Bemutatkozó

Minőség, megújulás, hatékonyság, eredményesség és ügyfél elégedettség: nálunk segítőkész kollektíva magas szakmai tudással, harmonikus légkörben szolgálja ügyfeleit.

 

 

Fiat és Lada Márkakereskedés

A KB Autoteam Kft. Fiat és Lada Márkakereskedés és Márkaszerviz, Kiskunhalason a Keceli út 19-23. szám alatt található. Fiat személy- és haszongépjármű szalonunk, illetve autószervizünk 1997. június 1-én nyitotta meg kapuit ügyfeleink számára. Emellett használtautó beszámítással és értékesítéssel is foglalkozunk.  2015 decemberében Lada személygépjárművek értékesítésével bővítettük tevékenységi körünket.

 

 

Szolgáltatásaink

Célunk, hogy teljes megoldást kínáljunk, így Fiat és Lada márkaszervizünk mellett márkafüggetlen szervizzel és alkatrészellátással várjuk Önöket. Akár nem nálunk vásárolt használt autó esetén is megkönnyítjük a vásárlást teljes körű hitelügyintézéssel, továbbá GFB és CASCO megkötését, és ezzel együtt a gépjármű átírását is vállaljuk.

A KB Autoteam Kft. szolgáltatási körében kiemelt helyet és szerepet kap a Karosszéria és Fényezőműhely is, mely Kiskunhalason, a Szabadkai út 33. szám alatt található. A műhelyben a teljeskörű karosszériajavítási és fényezési munkák mellett a szerződött partnerekkel történő biztosítási ügyintézést, helyszíni kárbejelentést és kárfelmérést is végzünk.

 

Dízelszerviz

 

Minőségirányítási rendszerünk

2006-ban a nemzetközileg elismert, MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert építettük fel. Folyamatosan működtetjük ezt minden területen: az ügyfélfogadástól az értékesítésen át a különféle karbantartási folyamatokig. Minőségpolitikai Nyilatkozatunknak megfelelően, ügyfeleink nap mint nap érezhetik a minőségi szolgáltatás komfortját és garanciáját. A minőségirányítási rendszer számunkra is garanciát jelent, hiszen biztosítja, hogy céljainknak megfelelően csak tökéletes munkát adunk ki kezünkből.

Céljaink

Hiszünk abban, hogy minőségi szolgáltatásaink értéket képviselnek ügyfeleink felé, és minden felmerülő problémájukra megoldást tudunk találni.

Fő feladatunknak tartjuk, hogy folyamatosan megújuló és bővülő kereskedelmi és szolgáltatótevékenységgel a lehető leghatékonyabban segítsük ügyfeleinket az autószektor releváns folyamataiban, hogy mindig bizalommal térhessenek vissza hozzánk, tudva azt, hogy autójuk biztos kezekben van.  Bátran számíthatnak munkatársainkraa tökéletes autó megtalálásában, az ügyintézésben, továbbá a karbantartási és szervizmunkálatok során is.

A társadalmi szerepvállalás is fontos cégünk életében. Célunk, hogy erőforrásainkhoz mérten hozzájáruljunk környezetünk fejlesztéséhez és jobbá tételéhez is a szociális, a kulturális ügyek és a sportélet területén is. Nagy figyelmet fordítunk arra is, hogy munkahelyi közösségünk erős és összetartó legyen, hiszen szakértő kollégáink nagyban hozzájárulnak cégünk eredményeihez és sikereihez. A szakmai képzések mellett különféle rendezvényeket, családi és szabadidős programokat is szervezünk munkatársaink számára.

 

 


További munkatársaink

Szabó K. Andrásszervizvezető

Bankós Lórántszerviz-műhely vezető

Egyed Zoltánmunkafelvevő, garanciális ügyintéző

Bánóczki Richárdautóvillamossági szerelő, autószerelő

Hatházi Dávidautóvillamossági szerelő, autószerelő

Hődör Mihályalkatrész-raktár vezető

Horváth Ádámautóvillamossági szerelő, autószerelő

Kazi Vinceautószerelő

Kis Csabafényező

Nótári Zsoltalkatrész értékesítő

Parragh Gábormunkafelvevő, kárügyintéző

Pecséri Dezsőkarosszéria lakatos

Petelei István Csabafényező

Petrovics Andráshatósági ügyintéző

Szabó Dánielautóvillamossági szerelő, autószerelő

Vincze Benőalkatrész értékesítő

Vörös Józsefautóápoló

Zsolnai Lászlóautóvillamossági szerelő, autószerelő

Munkatársaink

Juhász Tiborügyvezető

Fehér Szilviacégvezető

Vékony Melindaértékesitési vezető

Bogdán Péterértékesítő

Soós Andrásértékesítő

Nagy Renátaértékesítési asszisztens

Simoláné Sztankovics Mártaasszisztens

Krauszné Tóth Ilonapénztáros

Nemes Ilona Erzsébetasszisztens

Tormáné Markóth Erikagazdasági asszisztens

Hírlevél Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről, aktuális akciókról a KB Autoteam hírleveiből.